Acasă Infracțional Autocamion încărcat cu pământ, răsturnat în zona localității Șapte Case

Autocamion încărcat cu pământ, răsturnat în zona localității Șapte Case

0

Un autocamion plin cu pământ s-a răsturnat pe DN 24, în zona localității Șapte Case. Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, când traficul rutier a fost blocat din acest motiv timp de câteva ore.

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și zece militari.

”La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autocamion răsturnat în afara carosabilului, o mică parte din cantitatea de pământ fiind rămasă pe șosea. De asemenea, pe DN24 erau scurse lichide combustibile. Conducătorul auto era autoevacuat, conștient, dar acuza un mic traumatism în zona facială. Bărbatul a fost evaluat, a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, însă, ulterior a refuzat transportul la o unitate medicală. Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice, au îndepărtat pământul de șosea și au curățat/spălat carosabilul”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.