Acasă Politic Aveți în față expresia inteligenței politice în județul Vaslui! Liberalii caută primari...

Aveți în față expresia inteligenței politice în județul Vaslui! Liberalii caută primari prin mica publicitate

0

Organizația județeană PNL Vaslui implementează metode revoluționare de identificare a doritorilor de ciolan la primăriile din județ. Ultima dintre acestea poartă semnătura unui mare strateg politic de pe malul Cacainei: Daniel Onofrei.

După o carieră copleșitoare în diverse partide politice pe care viața i le-a scos în cale, Onofrei s-a aciuat la PNL, un partid care i-a oferit în sfârșit șansa de a-și pune în practică ideile rafinate.

Recent, el a dat un anunț la mică publicitate din care am aflat că liberalii vasluieni sunt în căutarea unui om pe care să-l ”numească” primar.

”Anunț important : Organizația județeana PNL Vaslui organizează selecție pentru identificarea unui candidat care sa înlocuiască primarul din comuna Coroiesti. Condiții necesare ocupării postului – seriozitate, fără cazier, gospodar, tânăr și întreprinzător”.

Nu e clar în ce fel vor liberalii să-l ”înlocuiască” pe primarul în funcție din comuna Coroiești, întrucât acesta nici nu a murit, nici nu a demisionat, nici nu e dat dispărut.

Chiar și pentru aceste situații legea prevede proceduri clare, în care nu se regăsește selecția de dosare de tipul celei anunțate de Daniel Onofrei la mica publicitate.

Cum însă, în acest moment PNL este la putere în România, probabil că ”Onofrei-Strateg politic” are informații de interior privind modificarea cadrului legislativ pe care îl știm noi.

Cu o nouă lege prin care primarii existenți să fie înlocuiți fără alegeri, pe bază de selecție de dosare (ca la multinaționale) și care legiferează discriminarea de vârstă (anunțul lui Onofrei precizează că nu sunt acceptate decât persoane tinere). (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.