Acasă Infracțional Băiat de 11 ani, din Puiești, cu piciorul aproape strivit într-o motosapă...

Băiat de 11 ani, din Puiești, cu piciorul aproape strivit într-o motosapă aflată în funcțiune

0

Un băiat în vârstă de 11 ani, din Puiești, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgențe Vaslui după ce aproape și-a strivit piciorul într-o motosapă aflată în funcțiune. Se pare că băiatul se afla cu membrii familiei la săpatul viei.

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit pentru salvarea copilului cu o autospecială pentru deblocare/descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate. Până la sosirea echipajelor de intervenție, copilul a primit primul ajutor de la un cadru medical angajat la centrul de permanență al comunei Puiești. În momentul sosirii pompierilor, băiatul avea piciorul prins într-o motosapă, dar era conștient. A fost scos de sub motosapă și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de urgență Vaslui.

Copilul a fost adus până la Bârlad cu echipajul SMURD, după care a fost preluat și transportat la UPU Vaslui de un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

A fost diagnosticat fractură de femur, traumatism de gambă și bazin, precum și cu o plagă tăiată. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.