Acasă Infracțional Bărbat din Bârlad, bătut cu sălbăticie de un individ, pe o alee...

Bărbat din Bârlad, bătut cu sălbăticie de un individ, pe o alee între blocuri. Acesta din urmă a fost reținut de polițiști

0

Un filmuleț postat pe grupurile de socializare din Bârlad, în care un bărbat este bătut cu o violență ieșită din comun de un individ, a șocat mii de oameni care au vizionat imaginile, joi, 9 iunie.

În înregistrarea video, agresorul îi aplică victimei, un om mai în vârstă, lovituri puternice în zona capului și a feței, cu pumnii și cu picioarele. Bărbatul agresat încearcă să se ridice și să plece, în timp ce pare că îi cere individului violent să se oprească. Acesta din urmă, net superior din punct de vedere al forței, îl pune la pământ de fiecare dată, cu un nou set de lovituri în cap.

Filmulețul a stârnit valuri de revoltă din partea internauților, care au condamnat cu vehemență comportamentul brutal al agresorului.

Înregistrarea a ajuns și în atenția polițiștilor bârlădeni, care au reușit să îl identifice pe bărbatul violent și să îl rețină pentru 24 de ore, pentru a fi prezentat judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii din cadrul Poliției Bârlad au stabilit faptul că, în data de 30 mai, bărbatul cercetat, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi amenințat și agresat un bărbat în vârstă de 61 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla în zona străzii Siret, tulburând astfel liniștea publică.

În data de 9 iunie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii bârlădeni au luat față de bărbatul de 40 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.