Acasă Infracțional Bărbat din comuna Pogana, jefuit de proprii consăteni. Aceștia i-au spart casa...

Bărbat din comuna Pogana, jefuit de proprii consăteni. Aceștia i-au spart casa și i-au furat bunuri de 20.000 de lei

0

Doi bărbați din localitatea Tomești, comuna Pogana, au fost reținuți de polițiști după ce au spart casa unui consătean și i-au furat bunuri în valoare de 20.000 de lei.

Jaful a avut loc în octombrie 2022, când cei doi indivizi au pătruns, în timpul nopții, în casa unui bărbat în vârstă de 47 de ani, tot din Tomești.

La data de 7 ianuarie 2023, în urma punerii în executare a unui mandat de percheziţie domiciliară, la domiciliul bărbatului de 39 de ani a fost depistată și ridicată o armă de vânătoare, letală și 181 elemente de muniție. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că arma și muniția aferentă depistate erau deținute fără drept. Față de bărbații cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.