Acasă Infracțional Bărbat din Oșești, bătut crunt și tâlhărit în propria curte, de un...

Bărbat din Oșești, bătut crunt și tâlhărit în propria curte, de un consătean. Agresorul a fost arestat

0

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din localitatea Pădureni, comuna Oșești, a fost închis preventiv pentru 30 de zile după ce și-a snopit în bătaie un consătean și l-a tâlhărit, în propria curte.

Incidentul s-a petrecut în ajunul Anului Nou, agresorul fiind beat când a intrat pe proprietatea persoanei vătămate, în vârstă de 49 de ani.

I-a smuls din mână suma de 500 de lei și, ca să fie sigur că nu îl va urmări, l-a lovit pe bărbat cu pumnii și cu o bâtă.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La data de 3 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat, față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Vaslui, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.