Acasă Infracțional Bărbat din Tătărani, trimis în arest, după ce și-a bătut cu sălbăticie...

Bărbat din Tătărani, trimis în arest, după ce și-a bătut cu sălbăticie concubina

0

În loc să se bucure de bătrânețe în liniște, un bărbat din Tătărani, în vârstă de 65 de ani, riscă să înfunde pușcăria după ce și-a bătut cu sălbăticie consoarta. Femeia a fost internată în spital pentru următoarele săptămâni din cauza loviturilor crunte primite de la concubinul său,

Din cercetările efectuate de către polițiști Serviciului de Investigații Criminale Vaslui s-a stabilit că, pe 16 și 17 martie 2022, aflat la locuința comună, din localitatea Valea lui Bosie, comuna Tătătăni, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul și-ar fi agresat concubina. Ca urmare a agresiunilor, victima, o femeie în vârstă de 61 de ani, a suferit vătămări corporale ce vor necesita 18 – 19 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 18 martie 2022, poliţiştii l-au reținut pe prezumtivul agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 19 martie 2022, față de acesta, Judecătoria Huși a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.