Acasă Infracțional Bărbat din Zăpodeni, arestat, după ce a furat portofelul cu bani din...

Bărbat din Zăpodeni, arestat, după ce a furat portofelul cu bani din casa unui consătean, în timp ce acesta își făcea somnul de amiază

0

Jaf în amiaza-mare la Zăpodeni. Pe 4 iunie 2023, între orele 12.00 și 17.30, un bărbat din Zăpodeni a pătruns în locuința unui consătean, în vârstă de 34 de ani, pe o ușă de acces neasigurată, în timp ce aceasta dormea, și a sustras, dintr-un portmoneu, 1.650 de euro și 300 de lei.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat în proporție de 50%, fiind restituit persoanei vătămate.

La data de 13 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 14 iunie 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, ogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.