Acasă Infracțional Bărbat snopit în bătaie pentru o sacoșă de cumpărături. Tâlharul a fost...

Bărbat snopit în bătaie pentru o sacoșă de cumpărături. Tâlharul a fost reținut de polițiști

0

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Delești a fost snopit în bătaie, de un consătean, de 22 de ani, pentru câteva alimente pe care le cumpărase de la magazinul din sat.

Incidentul s-a petrecut pe 1 mai, puțin după 10 noaptea, în satul Fundătura.

Persoana bănuită de comiterea infracțiunii a depose, prin violență, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, de o plasă în care acesta transporta alimente și băuturi alcoolice. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 50 de lei”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare,

Polițiștii vasluieni au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.