Acasă Infracțional Bârlădean dat în urmărire internațională de autoritățile din Belgia pentru proxenetism, săltat...

Bârlădean dat în urmărire internațională de autoritățile din Belgia pentru proxenetism, săltat de polițiști

0

Un bârlădean care s-a făcut de pomină în Belgia pentru o serie de fapte de proxenetism, hărțuire și amenințare, infracțiuni pentru care a fost dat în urmărire internațională, a fost săltat de la domiciliul său de polițiștii de la Investigații criminale.

Deși se știa căutat de autoritățile belgiene, individul, în vârstă de 40 de ani, a reușit să ajungă în România și să se instaleze bine-mersi acasă, la Bârlad, unde credea că nimeni nu-l va găsi.

Luni, 8 februarie, a avut ”oaspeți” nepoftiți. S-a trezit pe cap cu polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, solicitați de colegii din Belgia să dea o mână de ajutor la prinderea proxenetului.

Polițiștii au căutat și depistat pe raza municipiul Bârlad, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în aceeași localitate. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind căutat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de Proxenetism, amenințare și hărțuire. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași pentru dispunerea măsurilor legale, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.