Acasă Infracțional Bârlădean prins în flagrant de polițiști furând două televizoare dintr-o locuință. Urmărire...

Bârlădean prins în flagrant de polițiști furând două televizoare dintr-o locuință. Urmărire ca în filme pe străzile Bârladului

0

Un hoț din Bârlad a dat nas în nas cu polițiștii în timp ce tocmai fura două televizoare dintr-o locuință de pe strada Gheorghe Marinescu.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au prin în flagrant pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, pe 11 ianuarie, dimineața. Practic, în momentul în care hoțul voia să părăsească locuința, avea cele două televizoare în brațe.

Individul s-a speriat îngrozitor la vederea polițiștilor pe care i-a îmbrâncit și a rupt-o la fugă.

Bărbatul a încercat, prin violență, să-și asigure scăparea, a părăsit perimetrul imobilului, însă a fost urmărit și interceptat de polițiști, în apropiere, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru cercetări, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Cele două televizoare valorau în total 7.000 de lei. Din fericire, acestea au putut fi înapoiate proprietarului în bună stare, exact așa cum le lăsase acesta.

Urmare a probatoriului administrat, în data de 11 ianuarie, poliţiştii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a mai precizat Bogdan Gheorghiță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.