Acasă Infracțional Bârlădeanul care și-a dat foc la casă ca să-și impresioneze nevasta, arestat...

Bârlădeanul care și-a dat foc la casă ca să-și impresioneze nevasta, arestat preventiv

0

Bărbatul care a băgat în sperieți un cartier întreg după ce și-a incendiat intenționat propria casă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

El a fost reținut de polițiști pe 16 mai, la o zi distanță de la dezastrul pe care l-a provocat pe strada Ioan Slavici din cartierul Podeni.

Potrivit cercetărilor făcute de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad, individul, în vârstă de 46 de ani, a încercat să o determine pe soția sa să se întoarcă la domiciliul comun. Fiindcă femeia a refuzat, cuprins de furie, bărbatul a dat foc la casă.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor de intervenție, în timp ce casa era cuprinsă de flăcări, membrii familiei se certau, așa că a fost necesară intervenția forțelor de ordine. Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe și exista pericol de propagare a flăcărilor la alte trei imobile. Locuința cuprinsă de flăcări și bunurile aflate în interior au fost degradate în proporție de peste 80%.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere (prin incendiere) și tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.