Acasă Politic ”Bârlădenii nu sunt mulțumiți. Sunt triști. Să fim serioși, nu s-a schimbat...

”Bârlădenii nu sunt mulțumiți. Sunt triști. Să fim serioși, nu s-a schimbat nimic în ultimii patru ani”

0

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

”Merităm mai mult!”, ”Am rămas în urmă!”, ”Ne-au luat-o alții înainte, ei au ajuns departe, noi stăm tot pe loc!” – sunt doar câteva dintre reacțiilor sutelor de bârlădenilor cu care deputatul Daniel Olteanu interacționează zilnic, de multă vreme, nu doar în această campanie electorală.

Fie că sunt dintre cei care vin la cabinetul de deputat, fie că sunt cei care i-au scris de-a lungul timpului de când este în Parlamentul României sau cei întâlniți în ultimele săptămâni, opinia majoritară nu este una de mulțumire, cum încearcă să transmită actuala administrație de la Bârlad.

”Bârlădenii nu sunt mulțumiți. Sunt triști. Să fim serioși, nu s-a schimbat nimic în ultimii patru ani, deși cei care l-au votat pe Dumitru Boroș și-au pus speranțele în el. Pentru că așa a promis acest om: că în timpul mandatului său Bârladul se va transforma complet. Reacțiile bârlădenilor, care oftează din greu când compară orașul cu altele din Moldova și din țară, spun povestea eșecului administrativ din ultimii patru ani, când Bârladul, potrivit promisiunilor lui Boroș, ar fi putut să recupereze distanța care ne separă de municipiul Vaslui, ca să dau doar un exemplu”, declară Daniel Olteanu, candidatul ALDE la funcția de primar al Bârladului.

Olteanu spune că exact promisiunea încălcată a lui Boroș, în care și el a crezut orbește, l-a făcut să intre în cursa pentru Primăria Bârlad.

”Să nu uităm că am fost în echipă cu primarul Boroș. Să nu uităm că și eu am crezut în el atunci când a spus că va face totul pentru Bârlad. Domnule Boroș, aveți curajul să vă uitați în ochii celor pe care, în 2016, i-ați amăgit că veți face TOTUL pentru ei? TOTUL a fost o minciună gogonată, iar acum, după peste patru ani de mandat ratat, nu mai puteți ascunde lucrul ăsta. Vin la primărie pentru că vreau ca Bârladul să redevină orașul oamenilor mulțumiți, cărora nu le este rușine să spună că sunt bârlădeni. Avem de muncit mult pentru asta, trebuie să ardem câteva etape importante, iar măsurile pe care vreau să le pun în practică, alături de echipa mea, ne vor ajuta să câștigăm timpul pierdut în administrația Boroș. Abia aștept să dezbatem împreună principalele teme pe care le veți regăsi curând în programul #BarladulCastiga

#DanielOlteanuUnPrimarPuternic, a mai spus Daniel Olteanu, singurul om care a candidat vreodată la Bârlad și care s-a angajat că va ieși din viața politică dacă nu-și va îndeplini promisiunile făcute acum.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.