Acasă Fotoreportaj Bârladul în anii ‘90. Recunoașteți locurile? (Partea I)

Bârladul în anii ‘90. Recunoașteți locurile? (Partea I)

0

Din arhiva de colecție a redacției ziarului Obiectiv, am selectat câteva zeci de imagini surprinse în diverse zone din Bârlad la începutul anilor ‘90 și începutul anilor 2000. Ne provocăm cititorii să ne însoțească într-o călătorie în Bârladul de atunci și să recunoască locurile pe care le vor regăsi în fotografii.

Astăzi publicăm primul set de poze, iar săptămâna următoare revenim cu o altă serie și cu aceeași provocare de a recunoaște locurile.

Calitatea fotografiilor este, în cele mai multe cazuri, îndoielnică, dar asta era tot ce puteau lua gazetarii de la tehnologia vremurilor de atunci, într-o Românie involuată, într-un orășel așișderea. Pentru a compensa acest minus, am avut grijă să selectăm doar fotografii în care există și un reper, mai mult sau mai puțin evident, menit să vă înlesnească identificarea zonelor.

Vă așteptăm răspunsurile la secțiunea comentarii de la finalul articolului sau la postarea de pe pagina de Facebook a Ziarului Obiectiv. Numărul pe care îl veți regăsi în colțul din stânga sus al fotografiei este cel pe care trebuie să-l indicați atunci când lăsați comentariul.

Ulterior publicării celor două seturi de poze, vom reveni cu un nou articol, în care fotografiile vechi vor fi însoțite de imagini ale acelorași locuri așa cum arată astăzi. Până atunci, vă provocăm să recunoașteți locurile. Start! (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.