Acasă Infracțional Bătaie cruntă într-un bar din Iana. Cinci bărbați au fost reținuți, printre...

Bătaie cruntă într-un bar din Iana. Cinci bărbați au fost reținuți, printre care și cel mai afectat de lovituri, nimeni altul decât inițiatorul scandalului

0

Un bar din comuna Iana a fost scena unei bătăi ca în vestul sălbatic, în urmă cu câteva zile, când cinci bărbați au încercat să-și regleze conturile în public. După câteva pahare de băutură, aceștia și-au împărțit cu furie pumni și picioare între ei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Iana au stabilit că, în data de 4 ianuarie 2023, la ora 21.30, în zona unui spațiu comercial, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Hălărești, comuna Iana, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, ar fi amenințat și ar fi agresat persoane aflate în acel moment pe drumul public. Ulterior, acesta ar fi fost agresat de către doi dintre bărbații cercetați (în vârstă de 23, respectiv 21 de ani), fiind lovit cu pumnii. În ajutorul bărbatului de 41 de ani, ar fi sărit fiul său, în vârstă de 18 ani, care la rândul său ar fi fost agresat de cei 4 bărbați cercetați. În urma agresiunii, bărbatul de 41 de ani a suferit leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Pe 6 ianuarie, cei cinci bătăuși au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

În cauză, sunt cercetate, în stare de libertate, alte 3 persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, pentru participarea la săvârșirea infracțiunilor cercetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.