Acasă Infracțional Bătrân bătut și tâlhărit de un adolescent de 16 ani, în zona...

Bătrân bătut și tâlhărit de un adolescent de 16 ani, în zona Stadion Bârlad. Polițiștii au reușit să îl identifice pe tânăr după câteva săptămâni de căutări

0

Tot mai mulți adolescenți, cu mințile rătăcite din cauza drogurilor, a alcoolului sau a păcănelelor devin un real pericol pe străzile publice. La Bârlad, un tânăr de 16 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă să fie condamnat, după ce a tâlhărit un bătrân în plină stradă.

Incidentul s-a petrecut în zona Stadion, pe 11 august, dimineață, în jurul orei 7.30. Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, se îndrepta spre zona centrală și, cel mai probabil, a fost observat de către adolescent în timp ce și-a verificat portofelul. Brusc, acesta s-a îndreptat spre bătrân, l-a îmbrâncit și l-a lovit, până când bărbatul s-a dezechilibrat. Agresorul i-a smuls portofelul în care se aflau acte de identitate și suma de 480 de lei și a fugit.

După câteva săptămâni de căutări, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Bârlad au reușit să îl identifice pe tânăr, luând împotriva acestuia măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști și procurori, tânărul riscând să fie condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.