Acasă Infracțional Bătrâna din Șuletea, dată dispărută și căutată zile întregi de săteni în...

Bătrâna din Șuletea, dată dispărută și căutată zile întregi de săteni în frunte cu primarul Tamaș, a fost găsită fără suflare într-o râpă

0

Deznodământ tragic în cazul dispariției bătrânei în vârstă de 84 de ani, din comuna Șuletea: Dumitra David a fost găsită moartă într-o râpă din centrul satului Rășcani.

Descoperirea a fost făcută de un consătean, Nelu Andone, care dusese caprele să pască în zonă.

Imediat ce a văzut cadavrul, bărbatul l-a sunat pe primarul Ciprian Robert Tamaș, cel care făcuse publică dispariția bătrânei pe 3 ianuarie.

”L-am contactat telefonic pe ginerele bătrânei, după care l-am anunțat și pe comandantul Poliției Murgeni. Dumnezeu să o odihnească în pace pe tanti Dumitra”, ne-a declarat primarul Tamaș.

De pe 3 ianuarie, de când Dumitra David a plecat de acasă în toiul nopții, fără ca nimeni să bănuiască de ce, întreaga comună a fost în alertă. Primarul din Șuletea a lansat apeluri, a organizat căutarea bătrânei, iar familia nu a mai avut liniște de atunci.

Bătrâna a fost căutată inclusiv în fântâni, a fost pusă în funcțiune chiar și o dronă dar totul a fost în zadar. Bătrâna parcă intrase în pământ. În tot acest timp, bătrânica a zăcut în râpa adâncă din sat, în care nimeni nu s-a gândit să caute.

Pe grupul de socializare al comunei, fiica femeii a adresat cu disperare nenumărate rugăminți celor care pot da un indiciu despre mama ei. Cu doar câteva ore înainte ca bătrâna să fie descoperită, fiica a făcut o nouă postare în care își ruga consătenii să nu o lase singură în acțiunile de căutare.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML Vaslui pentru efectuarea necropsiei care va arăta cu exactitate cauza morții femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.