Acasă Administrație publică Bază sportivă ultramodernă desfășurată pe 14.318 mp, în municipiul Vaslui. Lucrările vor...

Bază sportivă ultramodernă desfășurată pe 14.318 mp, în municipiul Vaslui. Lucrările vor fi finalizate în noiembrie

0

Vasluienii vor avea una dintre cele mai moderne baze sportive din județ. Joi, 24 februarie, amplasamentul a fost predat proiectantului, ordinul de începere a lucrărilor urmând a fi dat peste câteva zile, respectiv pe 1 martie.

Obiectivul este finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), fiind inclus pe lista de investiții după demersuri ferme ale Primăriei Vaslui.

Baza sportivă va fi amenajată pe o suprafață de 14.318 mp, pe strada Hușului. Aici vor fi construite două terenuri de fotbal cu gazon artificial, în suprafață de 4.148 mp fiecare, un teren de sport multifuncțional de 800 mp cu suprafață de tartan, tribune cu 500 de locuri pe scaune și 20 de locuri special amenajate pentru persoane cu dizabilități.

Terenurile vor avea și instalație de nocturnă cu 6 stâlpi, vestiare cu duș (suprafață totală de 520 mp), 54 de locuri de parcare autoturisme și 2 locuri de parcare autocare. Valoarea investiției este de 4.700.000 lei fără TVA, sumă provenită integral de la Compania Națională de Investiții, urmând ca municipalitatea să asigure costurile cu racordarea la utilitățile necesare a acestui nou obiectiv de investiții.

”Operativitatea cu care municipalitatea a solicitat CNI includerea acestui proiect pe lista de investiții, modul profesionist de prezentare a necesității și oportunității unui astfel de obiectiv, alături de identificarea unei zone adecvate pentru realizarea bazei sportive sunt doar câteva dintre elementele care au cântărit în favoarea Primăriei municipiului Vaslui și iată că proiectele încep să se contureze. Termenul de finalizare a obiectivului de investiții este de 6 luni, ceea ce înseamnă că în luna noiembrie va putea fi recepționată noua bază sportivă a orașului nostru”, a declarat Geanina Clitemnestra Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Lucrările vor fi executate de SC Hentza Bussines SRL. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.