Acasă Infracțional Camion acroșat de tren, pe raza comunei Grivița

Camion acroșat de tren, pe raza comunei Grivița

0

Accident feroviar, luni, 7 noiembrie, la trecerea la nivel cu calea ferată, fără barieră, pe drumul DJ 242, în comuna Grivița. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare / deblocare) și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), după ce un camion a fost acroșat de trenul IR 10305 care circula pe ruta Galați – Bârlad.
”La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autotren avariat pe partea dreaptă a cabinei, în urma impactului cu locomotiva trenului. Cei 28 de pasageri din tren, conductorul trenului și conducătorul auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Aciidentul a fost anunțat prin 112 de către șeful de tren. Conducătorul trenului și al camionului au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

”Conducătorul camionului înmatriculat în județul Maramureș, bărbat de 34 de ani, domiciliat în localitatea Tg. Lăpuș, județul Maramureș a fost sancționat contravențional”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.