Acasă Politic Candidatul nr. 1 al PSD Vaslui la Deputați, Eduard Popica: ”Demersurile pentru...

Candidatul nr. 1 al PSD Vaslui la Deputați, Eduard Popica: ”Demersurile pentru obținerea permiselor auto și a certificatelor de înmatriculare trebuie făcute online”

0

Birocrația excesivă este una dintre cele mai mari probleme ale românilor în relația cu statul român, una care consumă nervi, bani și, cel mai important, timp prețios din viață.

A înțeles acest lucru social-democratul Eduard Andrei Popica, cel mai tânăr candidat vasluian la o funcție în Parlamentul României.

Fostul prefect al județului Vaslui, candidatul nr. 1 al PSD Vaslui pentru Camera Deputaților, țintește spre ”fabrica de legi a României”, unul dintre scopuri fiind chiar debirocratizarea instituțiilor.

”Este vitală peste tot reducerea birocrației. Cât am fost prefect am putut să văd cu ochii mei cât de mult ne stoarce de energie, cât este de inutilă și, deseori, lipsită de logică. Fără nicio ezitare, în România este nevoie de un cadru legislativ care să ne descotorosească de drumurile la diverse birouri, de hârtii, de ștampile de vize, se supervize, de ore pierdute la cozi, de așteptat la ghișee. Ce e asta? Sunt atât de multe soluții! Trebuie doar să le aplicăm, nu să le inventăm!”, a declarat Eduard Popica.

Fostul prefect, actual candidat PSD la Camera Deputaților, spune că unul dintre serviciile care trebuie urgent simplificate este cel de depunere a documentelor pentru obținerea permiselor auto, precum și cel de eliberare a certificatelor de înmatriculare.

”E nevoie de un cadru legislativ care să ușureze munca oamenilor care muncesc în cadrul acestor birouri, dar mai ales care să reducă pierderea de timp a contribuabililor. Aceste demersuri trebuie făcute online. La fel ca cele pentru eliberarea pașapoartelor. Așa cum am preluat din legislația europeană atât de multe lucruri, este necesar să preluăm și modelul de eliberare a permiselor de conducere. Cel puțin acest model, căci mai sunt și altele. E simplu ca oamenii să scaneze documentele și să le trimită online. Fără cozi, fără presiune, fără disconfort”, a mai spus Eduard Popica, candidat al PSD Vaslui pentru funcția de deputat.

Material de propagandă electorală publicat de SC Lucsim Connect SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.