Acasă Infracțional Captură amețitoare la Albița: doi soți din Ucraina voiau să intre în...

Captură amețitoare la Albița: doi soți din Ucraina voiau să intre în România cu peste 1,5 milioane de euro nedeclarați, ceasuri, bijuterii prețioase și genți de firmă

0

Descoperire uluitoare făcută de polițiștii de frontieră la Vama Albița: doi cetățeni ucraineni ( soț și soție) au vrut să intre în România având asupra lor o adevărată avere.

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali și-au dat seama că ceva nu este în regulă cu cei doi soți, care călătoreau cu autoturismul lor înmatriculat în Ucraina și au efectuat un control amănunțit asupra vehiculului.

”În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri (9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume în valută nedeclarate: peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro. În cauză, a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile si sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră. (Florin RADU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.