Acasă Local Cătălina Bolgar, contabila REISER și mâna dreaptă a liberalului Daniel Buzamăt, cercetată...

Cătălina Bolgar, contabila REISER și mâna dreaptă a liberalului Daniel Buzamăt, cercetată pentru delapidare, abuz în serviciu și fals

0

Cătălina Bolgar, contabila de la SC REISER SA, reținută miercuri, 29 mai, odată cu Marius Iamandi, candidatul PUSL pentru scaunul de primar al municipiului Bârlad, este cercetată pentru infracțiunile de abuz în serviciu, delapidare și fals.

Într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui, se precizează că, în cursul anului 2022, cei doi ar fi întocmit în mod fictiv mai multe documente financiar-contabile, în baza cărora ar fi decontat bunuri fictive în valoare de aproximativ 17.000 lei.

Astăzi, 29 mai 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Mâine, 30 mai 2024, acestea urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unor măsuri preventive. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a persoanelor implicate”, se mai arată în comunicat.

Marius Iamandi, candidatul PUSL la Primăria Bârlad, reținut pentru fals, uz de fals și instigare la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, împreună cu Cătălina Bolgar, fosta contabilă de la REISER

Cătălina Bolgar era omul de încredere al lui Daniel Buzamăt (PNL), arestat pentru că ar fi luat mită 100.000 de lei, în timp ce era director la REISER.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.