Acasă Politic Ce își doresc tinerii de la județul Vaslui?

Ce își doresc tinerii de la județul Vaslui?

0

Alianța USR PLUS a venit în fața alegătorilor cu un program electoral serios, atât pentru județ, cât și pentru UAT-urile în care au candidați.

Programele electorale ale filialelor locale USR PLUS se concentrează pe atragerea de investitori, crearea de locuri de muncă și schimbarea din temelii a județului.

Totuși, în programul pentru județul Vaslui, USR PLUS a dedicat un întreg capitol tinerilor. Tinerii au fost și sunt ignorați de vechile partide. De ce? Pentru că mulți aleg să părăsească județul, fără să se mai întoarcă vreodată.

După ce pleacă la studii, rămân în orașele mari în care au învățat sau iau calea străinătății.

USR PLUS consideră că se poate face mai mult pentru tinerii din județul Vaslui. O slujbă bine plătită și oportunități profesionale sunt doar o parte a vieții. USR PLUS se axează și pe aspectele personale, cele care întăresc comunitatea și ne scot din rutina zilnică.

Ce propune USR PLUS pentru tineri?

1. Evenimentele de tip cross, maraton sau curse de ciclism sunt un punct de atracție pe harta sportivilor amatori. Acestea contribuie la dezvoltarea unui simți al comunității și promovează județul. Vom încuraja și susține evenimentele de sport de mase (alergare, ciclism, fotbal etc.), inclusiv prin promovarea lor la nivelul altor județe.

2. Animarea vieții culturale. Evenimentele precum Open Camp adună participanți din județ și din afara acestuia. Trebuie să încurajăm antreprenorii locali și ONG-urile să se implice și să organizeze astfel de evenimente, adresate unui public variat. Aceste evenimente culturale vin să anime comunitatea locală, să dezghețe inimi și să apropie oamenii făcându-i să se simtă mândri de comunitatea lor.

3. Vom înființa un departament dedicat culturii și artei, pentru a le aduce mai aproape de toți cetățenii.

Acestea sunt doar câteva dintre propuneri, însă ar fi mai mult decât au dedicat partidele vechi tinerilor vasluieni în ultimii 30 de ani.

USR PLUS va face din tineri o prioritate cu adevărat, nu doar una pe hârtie!

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.