Acasă Politic Ce își dorește Cătălin Munteanu, candidatul PSD la funcția de primar al...

Ce își dorește Cătălin Munteanu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Grivița, pentru școlile din comună

0

”Copiii din comuna Grivița au nevoie de susținere reală, școala noastră este prima etapă care va duce la desăvârșirea tinerilor în alegerea unui viitor minunat. Susțin educația prin valorizarea fiecărui copil al comunității noastre!

Suntem în fața unui an școlar care vine cu provocări reale pentru întreaga comunitate. De aceea în calitate de viitor Primar și părinte de copii ce sunt în sistemul educațional susțin că sănătatea și siguranța copiilor sunt pe primul loc.
Educația trebuie susținută de către autoritatea locală cu măsuri reale și sprijin concret: tablete pentru fiecare elev, laptop-uri pentru fiecare profesor, platformă educațională care permite predarea online sincron, materiale pentru dezinfecția întregii școli, transport dublat sau triplat pentru copiii care fac navetă, dozatoare de apă pe holuri, un cabinet medical și personal specializat permanent în incinta școlii, internet de mare viteză, o bibliotecă virtuală dotată cu resurse necesare învățării, un catalog electronic pentru notele elevilor, contracte cu angajatori pentru sprijinirea tinerilor de la școala profesională și A doua șansă, pentru realizarea practicii și posibilitatea obținerii unui loc de muncă mai ușor, formarea cadrelor didactice prin susținerea materială de la bugetul local, lista poate continua.

Copiii din comuna Grivița au nevoie de susținere reală , școala noastră este prima etapă care va duce la desăvârșirea tinerilor în alegerea unui viitor minunat. Susțin educația prin valorizarea fiecărui copil al comunității noastre”.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.