Acasă Politic Ce s-a ales de cele 1.500 de locuri de muncă promise de...

Ce s-a ales de cele 1.500 de locuri de muncă promise de Boroș în 2016? Iată ce șomeri a făcut fericiți până la urmă!

0

Zilele acestea spațiul virtual bârlădean, și nu numai, este asaltat de broșurile și pliantele doldora de noi promisiuni ale lui Dumitru Boroș, care cere votul bârlădenilor pentru un nou mandat.

Asta după ce edilul-șef al orașului își încheie mandatul actual, cu sentimentul lucrului bine făcut și al vechilor promisiuni onorate până la ultima. Printre acestea se numără și celebra promisiune cu care, în 2016, a rupt inimile bârlădenilor: crearea a 1.500 de locuri de muncă.

Promisiunea este, de departe, una dintre cele ce vor face istorie decenii întregi de acum înainte căci, după Revoluție, niciun candidat la funcția de primar nu a mai dat o atât de mare dovadă de vitejie.

Subiectul a fost adus în discuție într-o recentă conferință a deputatului Adrian Solomon, care și-a scos pălăria față de modul admirabil în care Boroș s-a achitat de promisiune.

”Spunea că va face 1.500 de locuri noi de munca. Si a făcut, dupa cum ati vazut. A dat autorizatie de demolare la Vigonia si la Abrom, niste hale industriale, construite de comunistii cei rai. Domnul Boroș, cu mare intelegere fata de mediul de afaceri, a facut un lucru minunat si a dat voie sa darame halele respective. Deci, domnule Boros, în loc să semnezi autorizatia de demolare, puteai să rascumperi acele terenuri. Ai avut cel mai mare buget, așa te-ai lăudat. Puteai să cumperi terenul de la Abrazive și să umpli acolo cu locuri de munca, sau sa faci facilitati pentru start-up-uri, astfel incat sa oamenii de afaceri poata crea locuri de munca. Nu ai facut nimic!, a spus Solomon.

Deputatul a trebuit să recunoască, totuși, că Boroș a făcut niște angajări: la Primăria Bârlad, unde au fost aranjate la loc călduț, o sumedenie de ”obligații”.

Ai angajat 94 de oameni numai în primarie, fara sa luam celelalte servicii conexe, Piata, Biblioteca si Gradina Zoologica, Spatii Verzi. Toți, membri PNL si simpatizanti PNL. Deci asta este realizarea domnului Boros. A dărâmat facilitati industriale, a angajat neamuri, rude si simpatizanti PNL. Atât s-a ales de cele 1.500 de locuri promise, a declarat Adrian Solomon.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.