Acasă Politic Ce-și doresc bârlădenii de la viitorul primar al orașului și unde cred...

Ce-și doresc bârlădenii de la viitorul primar al orașului și unde cred ei că a greșit Boroș?

0

Dincolo de laudele deșănțate ale actualului primar, de fondurile europene aduse în oraș doar în imaginația lui și de agresivitatea cu care își strigă realizările invizibile, Bârladul adevărat și oamenii lui așteaptă să fie salvați.

Este una dintre reconfirmările primite de deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la funcția de primar al Bârladului, în întâlnirile sale zilnice cu bârlădenii.

Aici, în stradă, lucrurile nu arată la fel de frumos și de echilibrat ca lumea paralelă postată de Dumitru Boroș pe Facebook.

De exemplu, aici, în stradă, oamenii văd cu ochii lor că peticeala heirupistă din campania electorală nu seamănă cu marile asfaltări din promisiunile lui Boroș de acum 4 ani. Că mizeria din cartiere, gunoaiele care sufocă orașul, paragina și delăsarea nu se regăsesc în pozele frumoase care păcălesc ochiul pe rețelele de socializare.

”Am fost și astăzi în mijlocul oamenilor de toate vârstele, iar concluzia e una singură: primarului trebuie să îi pese de Bârlad în primul rând!

Asta înseamnă, printre altele:

⚠️ Să NU dea bir cu fugiții în momentele grele pentru comunitate, ci să fie prezent și să-și asume decizii corecte și rapide!

⛔️ Față în față cu primele cazuri de Covid-19 din oraș, dl. Boroș s-a ascuns după hotărârile Guvernului PNL.

⚠️ Să NU dea cu piciorul oportunităților pentru oraș, ci să se așeze la masă cu toți întreprinzătorii care vor să pună umărul la dezvoltarea economică a Bârladului.

⛔️ Față în față cu lipsa de investiții, dl. Boroș le-a închis ușa în nas multor oameni cu inițiativă și a ales să-i sprijine doar pe unii (de aceeași culoare politică, potrivit presei locale).

⚠️ Să NU fugă de răspundere și de atribuțiile de primar, ci să ia asupra sa tot ce scrie în fișa postului și să rezolve punct cu punct.

⛔️ Față în față cu problema salubrității din Bârlad, dl. Boroș a aruncat vina în curtea viceprimarului, iar bârlădenii au rămas tot cu pubelele pline și urât mirositoare.

Un primar căruia îi pasă de Bârlad și de bârlădeni, nu îi abandonează mai ales atunci când e vorba despre probleme importante: SĂNĂTATEA, DEZVOLTAREA, CURĂȚENIA.

Un primar slab ca dl. Boroș asta a făcut, a abandonat bârlădenii”, sunt concluziile lui Daniel Olteanu, după discuțiile cu bârlădenii.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.