Acasă Politic Cele două zone din Bârlad în care profesorul Vlad Sîrbu, candidat al...

Cele două zone din Bârlad în care profesorul Vlad Sîrbu, candidat al Alianței USR-PLUS, propune amenajarea unor zone de „trimm dich”

0

Vlad Sîrbu, Profesor de Educație Fizică și Sport și candidat la Consiliul Local Bârlad din partea Alianței USR-PLUS promovează conceptul de sport în natură.

“Activitatea fizica este strâns legată de timpul liber. Stilul de viata al fiecăruia este diferit si petrecerea timpului liber inseamna altceva pentru fiecare dintre noi. Cu toate astea trebuie să găsim timp si pentru miscare, pentru ca miscare inseamna sanatate. Pentru a atrage lumea către mișcare in aer liber este necesara abordarea unor concepte noi, adaptate cerințelor generațiilor actuale. De exemplu «trimm dich» reprezinta un traseu de fitness pe o potecă sau un traseu cu echipamente de exerciții în aer liber sau obstacole într-un circuit.

Conceptul de sport in natura se pliaza pe nevoile omului modern care doreste sa evadeze din mediul urban. Sportul este un mijloc de a aduce oamenii in același loc, de a socializa si o cale de a te simți bine atat fizic cât și mental.

Avem doua locatii perfecte pentru amenajarea unor asemenea zone de „trimm dich”: Grădina Publică și Prodana.

O viziune coerentă in promovarea sportului!”

#pascupasreconstruimbarladul #votezcontez #alegetibine”

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.