Acasă Infracțional Cinci indivizi din Iana și unul din Puiești, reținuți de polițiști după...

Cinci indivizi din Iana și unul din Puiești, reținuți de polițiști după ce au bătut crunt câțiva bărbați într-un bar

0

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reţinuți șase bărbați, cinci din comuna Iana (sat Vadurile) și unul din comuna Puiești (sat Cristești), bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Cei șase au vârste cuprinse între 16 și 41 de ani. În urma cercetărilor, polițiștii bârlădeni au stabilit că, pe 27 iunie, ora 20.30, în zona unui local de alimentație publică din localitatea Vadurile, comuna Iana, pe fondul unei stări conflictuale anterioare și a consumului de alcool, cele șase persoane au agresat cu lovituri cu corpuri contondente, pumni și picioare, cinci bărbați cu vârste între 21 și 54 de ani, din aceeași localitate. Dintre persoanele vătămate, două au suferit vătămări corporale, necesarul de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare urmând a fi stabilit.

Pe 30 iunie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii i-au reținut pe cei șase bătăuși. Ulterior, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea și probarea activității infracționale a persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.