Acasă Infracțional Cinci indivizi reținuți după ce au răsturnat mașina în care se aflau...

Cinci indivizi reținuți după ce au răsturnat mașina în care se aflau alți cinci bărbați care refuzaseră să coboare de teama bătăii

0

Scene violente pe un câmp din comuna Dimitrie Cantemir, unde un grup de indivizi au răsturnat o mașină în care se aflau alți cinci bărbați cu care se luaseră la ceartă. Anterior, agresorii se aflau într-o utilitară al cărei șofer a acroșat mașina în care se aflau victimele, cel mai probabil în mod intenționat.

Cei cinci agresori, au vârste între 16 și 42 de ani și sunt din comunele Dimitrie Cantemir și Vetrișoaia.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că, în data de 12 aprilie, ora 9.20, în extravilanul localității Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, unul dintre cei cinci bărbați cercetați, în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în județul Vaslui, ar fi acroșat un alt autoturism în care se aflau persoanele vătămate. Ulterior, cei cinci bărbați cercetați, ce aveau asupra lor obiecte contondente (bâte din lemn), ar fi coborât din autoutilitară și ar fi proferat amenințări față de ocupanții autoturismului avariat (5 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 61 de ani, din comuna Dimitrie Cantemir), solicitându-le să coboare. Întrucât victimele au refuzat să iasă din autoturism, cei 5 bărbați au procedat la răsturnarea autovehiculului pe un teren agricol. Persoanele vătămate nu au suferit leziuni, însă autoturismul a fost avariat, daunele fiind estimate la aproximativ 20.000 lei”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Pe 13 aprilie, poliţiştii hușeni au luat față de cei cinci bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulteriori aceștia urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de emitere a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.