Acasă Politic Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean, și-a depus candidatura pentru funcția de președinte...

Ciprian Trifan, vicepreședintele Consiliului Județean, și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al acestei instituții

0

Joi, 25 aprilie, candidatul Partidului Social Democrat la președinția Consiliului Județean Vaslui, vicepreședinte cu atribuții de președinte, Ciprian Trifan, a depus la Biroul Electoral Județean Vaslui dosarele de candidatură ale reprezentanților PSD pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

Alături de Trifan au fost toți cei 66 de primari PSD în funcție de la unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului Vaslui, precum și candidații formațiunii la funcțiile de primar sau consilier județean înscriși pe liste.

De asemenea, la eveniment au mai fost prezenți Dumitru Boroș, președintele interimar al PSD Bârlad, deputatul Adrian Solomon, președintele organizației județene a PSD, senatorul Iulian-Mihail Bîca Nicolae Bobeică, prim-vicepreședintele organizației, viceprimarul Lucian Braniște, candidatul PSD la Primăria Vaslui, Dan Marian, vicepreședintele CJ etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.