Acasă Politic ”Comuna Dodești are nevoie de un Consiliu Local format din oameni care...

”Comuna Dodești are nevoie de un Consiliu Local format din oameni care să nu poată fi folosiți ca un simplu instrument de către primar!”

0

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

CANDIDAȚII SE PREZINTĂ

”Mă numesc Laurențiu Mitică Palade, am 47 de ani, sunt căsătorit, am doi copii, de profesie sunt conducător si mecanic auto, iar în prezent administrez un mic magazin in comuna Dodești.

Sunt membru USR din 2019 și candidez pentru funcția de Consilier Local din dorința de a încerca să fac din funcționarea Consiliului Local Dodești o activitate transparentă în folosul cetățenilor comunei.

În Consiliul Local trebuie să existe oameni vertebrali, pricepuți, integri, orientați către viitor! Oameni care să nu poată fi folosiți ca un simplu instrument de către primar!

In comuna DODESTI pe lângă faptul ca este necesara atragerea de fonduri europene în număr cat mai mare, pentru îmbunătăţirea condițiilor de trai a locuitorilor, mai trebuie rezolvată lipsa apei de la rețea pe timpul verii, la fel se cere a fi rezolvata și depozitarea gunoaielor de la toate ieșirile din comună.

Sunt multe lucruri de făcut, însă cu muncă și dedicare, comuna Dodești se poate transforma într-o comună europeană”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.