Acasă Local Connect-R vine la Bârlad, la Greenfield Dance Fest. Vezi VIDEO cu mesajul...

Connect-R vine la Bârlad, la Greenfield Dance Fest. Vezi VIDEO cu mesajul către bârlădeni

0

Connect-R, solistul celebrelor hit-uri ”Vara nu dorm”, ”Dă-te-n dragostea mea”, ”Noi ne potrivim” sau ”Dacă dragostea dispare”, va urca pe scena primei ediții a Greenfield Dance Fest, organizată la Bârlad pe 29 și pe 30 iulie, la Greenfied Club.

  • Connect-R vine la Bârlad, la Greenfield Dance Fest. Vezi VIDEO cu mesajul către bârlădeni

Connect-R va concerta în cea de a doua seară a evenimentului, când bârlădenii se vor putea bucura atmosfera inegalabilă oferită și de alți artiști de top, precum Carla’s Dreams, Iuliana Beregoi, Victor Biliac, Energy K, Adi Mihăilă, Zu Party featuring Mossano, MC Jedi, DJ Robby și DJ Andrew.

Pe 29 iulie, pe scena festivalului vor urca Smiley, Guess Who, Johny Romano, DJ Osiris, Energy K, Adi Mihăilă, iar după miezul-nopții petrecerea se încinge pe noi ritmuri, alături de Zu Party, DJ, MC Jedi, DJ Robby și DJ Andrew.

Citește și: Mesaj adresat de Smiley special pentru bârlădeni (VIDEO)

Nu uitați, așadar, că pe 29 și pe 30 iulie, Greefield Club Bârlad, în calitate de gazdă și de organizator, își deschide porțile pentru toți cei dornici să experimenteze un concept de entertainment în premieră în județul Vaslui, în care muzica live a artiștilor de top, mixajele celor mai în vogă DJ ai momentului, precum și spectacolele de lumini vor asigura o atmosferă unică.

Ciprian Munteanu, proprietarul Greenfield Club Bârlad, precizează că atmosfera evenimentului va fi amplificată de un spectacol lasere și lumini în premieră la Bârlad, asigurat în parteneriat cu cei care au colaborat la spectacolele de efecte speciale din cadrul Untold și Neversea.

  • Connect-R vine la Bârlad, la Greenfield Dance Fest. Vezi VIDEO cu mesajul către bârlădeni

Biletele pot fi procurare în format electronic de pe platfoma iabilet.ro (click aici:https://www.iabilet.ro/bilete-barlad-greenfield-dance…/), dar pot fi găsite și în magazinele Flanco, precum și pe terminalele Selfpay.
Plata se poate face online cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.