Acasă Local (VIDEO) Mesaj adresat de Smiley special pentru bârlădeni!

(VIDEO) Mesaj adresat de Smiley special pentru bârlădeni!

0

Pregătirile pentru cel mai mare festival de muzică organizat la Bârlad sunt în toi. Timp de două zile, pe 29 și pe 30 iulie, atmosfera primei ediții a Greenfield Dance Fest, care se va desfășura la Greefield Club Bârlad, va fi pusă în mișcare de unele dintre cele mai în vogă nume ale scenei muzicale actuale.

Citește și: Connect-R vine la Bârlad, la Greenfield Dance Fest. Vezi VIDEO cu mesajul către bârlădeni

Una dintre vedetele care vor concerta la Bârlad este Smiley. Într-un moment de respiro în cadrul turneului în SUA, unde se află în acest moment pentru o serie de înregistrări alături artiștii de la HaHaHa Production și ROMDROPS, și unde a fost invitat în platourile emisiunii America’s Got Talent, Smiley s-a gândit și la bârlădeni. Le-a transmis fanilor săi de la Bârlad un mesaj special, pe care îl puteți viziona mai jos:

Nu uitați, așadar, că pe 29 și pe 30 iulie, Greefield Club Bârlad, în calitate de gazdă și de organizator, își deschide porțile pentru toți cei dornici să experimenteze un concept de entertainment în premieră în județul Vaslui, în care muzica live a artiștilor de top, mixajele celor mai în vogă DJ ai momentului, precum și spectacolele de lumini vor asigura o atmosferă unică.

Sâmbătă, 29 iulie, pe scena festivalului vor urca Smiley, Guess Who, Johny Romano, DJ Osiris, Energy K, Adi Mihăilă, iar după miezul-nopții petrecerea capătă noi proporții alături de Zu Party cu DJ-ul bârlădean Mossano (Lucian Moșanu), MC Jedi, DJ Robby și DJ Andrew.

Duminică, 30 iulie, vor cânta Carla’s Dreams, Connect-R și Iuliana Beregoi, ulterior pe scenă urmând să revină Victor Biliac, Energy K, Adi Mihăilă. De asemenea, după miezul-nopții, publicul va fi pus în mișcare până dimineață de Zu Party featuring Mossano, MC Jedi, DJ Robby și DJ Andrew.

”Atmosfera evenimentului va fi amplificată de spectacolul de lasere și lumini despre care pot să afirm fără teama de a exagera că nu s-a mai văzut până acum la Bârlad. Parteneri în acest sens ne vor fi cei care au colaborat la spectacolele de efecte speciale din cadrul Untold și Neversea. Așadar nu am rezerve că cei care vor fi prezenți la prima ediție a Greenfield Dance Fest vor experimenta emoții greu de egalat”, ne-a dezvăluit Ciprian Munteanu, proprietarul Greenfield Club Bârlad.

Biletele pot fi procurare în format electronic de pe platfoma iabilet.ro (click aici:https://www.iabilet.ro/bilete-barlad-greenfield-dance…/), dar pot fi găsite și în magazinele Flanco, precum și pe terminalele Selfpay.
Plata se poate face online cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.