Acasă Politic Consilierul Todireasa către primarul Boroș: ”Să nu uitați că datorită votului meu...

Consilierul Todireasa către primarul Boroș: ”Să nu uitați că datorită votului meu ați scăpat de problemele cu legea”

0

Reacție dură a consilierului municipal bârlădean Adrian Todireasa, după ce primarul Dumitru Boroș l-a ironizat, în timpul ședinței Consiliului Local, de joi, că probabil dorește să intre în PSD. Boroș și-a justificat afirmația după ce, spune el, a observat că Todireasa ar vota tot timpul la fel ca cei din PSD, adică împotriva proiectelor inițiate de primar.

”Va trebui să-i oferiți domnului Todireasa un loc pe lista dumneavostră și o să vă călcați pe picioare”, le-a spus Boroș pesediștilor.

Todireasa a reacționat în fața atacului lui Boroș. Într-o declarație pe care ne-a oferit-o după ședință, a condamnat speculațiile primarului.

”Bineînțeles că nu plec în PSD, nu s-a pus niciodată problema în acest fel. În schimb nu am putut să nu remarc invidia din glasul domnului primar atunci când a spus că PSD are atât de mulți membri încât <se calcă pe picioare> pentru un loc pe listă. Are dreptate să ofteze. După ce a distrus organizația PNL de la Bârlad, după ce toți liberalii vechi, sute de oameni care erau extrem de activi la partid în anii din urmă, l-au părăsit sau după ce i-a alungat el însuși, acum se uită cu jind la cât de grasă e capra vecinului. Probabil ar trebui să ia lecții de la alții, care cunosc arta conducerii unui partid. Nu neapărat de la PSD, pentru că orice alt președinte de partid e mai bun ca Boroș”, a declarat Adrian Todireasa.

Fostul membru PNL, exclus recent din partid, l-a ironizat, la rândul lui, pe Boroș care și-ar pune subalternii să racoleze pe internet persoane dornice să candideze din partea PNL.

”Dacă un partid ca PNL a ajuns să dea anunțuri pe OLX sau pe Facebook, prin care caută posibili candidați, ne putem face o imagine despre ceea ce a devenit acest partid sub conducerea lui Boroș”.

Cât despre acuzația că întotdeauna votează împotriva proiectelor de hotărâre inițiate de primar, Todireasa a ținut să îi împrospăteze memoria lui Boroș.

”Să nu uite domnul primar că datorită votului meu a scăpat de problemele cu legea pe care le-ar fi avut dacă mă împotriveam revocării hotărârilor pe care le-a pus în aplicare fără să țină cont că Prefectura Vaslui nu le-a validat. Domnul Boroș e avocat, așa că știe răspunsul la următoarea întrebare: se numește abuz în serviciu faptul că a pus în aplicare o hotărâre nevalidată de prefectură și care, pe deasupra, mai face și obiectul unui proces în instanță? Ce s-ar fi întâmplat dacă nu obținea aprobarea consilierilor de revocare a acelor hotărâri?”, a întrebat Adrian Todireasa. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.