Acasă Local Copiii din Vaslui vor fi sărbătoriți pe 6 iunie. La Bârlad sunt...

Copiii din Vaslui vor fi sărbătoriți pe 6 iunie. La Bârlad sunt mici modificări, dar surprizele pregătite rămân valabile

0

Vremea mohorâtă și ploile anunțate pentru astăzi pe tot cuprinsul județului Vaslui, nu vor afecta, din fericire, programul de surprize pregătit de autoritățile locale pentru copiii din Bârlad, cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Singura modificare este locul de desfășurare a activităților planificate pentru Grădina Publică, de la ora 10.00. Acestea vor avea loc în sala mică a Cinematografului ”Victoria”. Cei mici sunt așteptați cu măsuțe de puzzle, rebus, quiz, colorat, karaoke etc.

Va avea loc și o lansare de carte: ”Pădurea fermecată – furtul amuletelor”, autor Anna Noua.

În sala mare, de la 11.00 și până după-amiază vor rula filme, toate dublate în limba română: 11.00 – Scoob!; 13:00 – Tom si Jerry; 15:00 – Peter Iepurașul. Fugit de acasă..

Intrarea este liberă, întocmai ca la Grădina Zoologică, unde va fi deschis toată ziua.

Program extrem de atractiv pentru copiii din Vaslui

La Vaslui, întrucât activitățile programate ar fi trebuit să se desfășoare în aer liber, în Parcul Copou, organizatorii au fost nevoiți să amâne totul pentru duminică, 6 iunie.

Chiar dacă vor mai aștepta câteva zile, copiii din municipiul reședință de județ își vor putea lua revanșa cu vârf și îndesat, deoarece activitățile pregătite sunt dintre cele mai atractive.

”Probabilitatea de peste 90% – ploaie și temperatura scăzută pentru această perioadă a anului (max. 12 °), a determinat reconfigurarea planului nostru, în altă zi, în aceleași repere orare”, este anunțul organizatorilor.

Desfășurătorul activităților planificate pentru data de 6 iunie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.