Acasă Infracțional Cum a fost dus de nas un vasluian de către un escroc...

Cum a fost dus de nas un vasluian de către un escroc din Neamț, cu care a vrut să facă schimb de telefoane

0

Un tânăr din municipiul Vaslui (25 de ani) a fost dus de nas de un puști dintr-o comună din județul Neamț (20 de ani), care l-a convins să-i trimită telefonul mobil printr-o firmă de curierat, cu promisiunea că i-l va da la schimb pe al lui.

Potrivit relatărilor polițiștilor, cei doi s-au cunoscut pe internet, în primăvara trecută, când au și căzut la înțelegere să facă schimb de telefoane mobile. Naivul în Vaslui s-a bazat pe buna-credință a celui din Neamț. I-a expediat telefonul și s-a pus pe așteptat. În zadar, însă, căci telefonul nu a mai ajuns la el.

Tânărul a reclamat pățania la poliție și, după un an de căutări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au prins pe escrocul din Neamț.

În ziua de 13 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, au efectuat o percheziție domiciliară la o adresă din comuna Borca, județul Neamț, în urma căreia au fost depistate mijloace de probă și, totodată, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii cercetate. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, estimat la aproximativ 1.000 lei, a fost recuperat în totalitate. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive. Polițiștii vasluieni efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a tânărului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.