Acasă Administrație publică Daniel Buzamăt, directorul REISER: ”Toate șicanele din partea primarului au început după...

Daniel Buzamăt, directorul REISER: ”Toate șicanele din partea primarului au început după ce am participat la nunta fiicei subprefectului Onofrei. Până atunci am fost un director foarte bun” (VIDEO)

0

de Simona MIHĂILĂ

Daniel Buzamăt, directorul SC REISER SA Bârlad, a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o vineri, motivele conflictului său cu primarul Dumitru Boroș.

El spune că planul primarului de a nu mai încredința firmei REISER lucrările de reparații ale străzilor din Bârlad are legătură directă cu luptele interne din PNL, în cadrul cărora Buzamăt nu s-a poziționat de partea lui Boroș.

Cireașa de pe tort a fost după ce Buzamăt ar fi onorat invitația la nunta fiicei subprefectului Daniel Onofrei.

”Nu ascund faptul că toate acestea vin în urma unor probleme interne ale PNL. Dacă primarul Boroș nu recunoaște, este cu totul altceva. Eu sunt sincer și vă spun că, deodată, după 11 iunie, când am participat la o nuntă, lucrurile s-au schimbat. Este vorba de nunta fiicei domnului Daniel Onofrei, subprefectul Vasluiului. Am onorat această invitație nu ca pe o obligație politică, ci una morală, față de fiica domnului Onofrei pe care o știu de mică și care este prietenă și cu fata mea. Participarea mea la această nuntă a fost motiv de reproș din partea primarului, inclusiv în timpul ședințelor de comisie, în prezența consilierilor municipali. M-a făcut trădător. Nu a inteles că, pur și simplu, în acest război intern din PNL am ales să fiu alături de domnul Tătaru, considerând că el ar putea face pentru partid mult mai mult decât ar face domnul Boroș”, a declarat Daniel Buzamăt.

Directorul REISER spune că până pe 9 iunie, când a fost ultima dată cu primarul Boroș în vizită la câteva lucrări ale societății, relația lui cu Boroș a fost foarte bună și că primarul se declara mulțumit de activitatea lui:

”Orice lucrare efectuată de REISER a fost cu aprobarea domnului primar Dumitru Boroș. Niciodată nu am mutat nici măcar o bordură fără știrea dumnealui. Ori, acum, să vină și să spună că REISER ar fi trebuit să pună cu de la sine putere semne de circulație, să facă străpungeri și alte lucrări, trecând peste primar și Consiliul Local mi se pare ilogic. Totul a fost bine până în jurul datei de 9 iunie. Domnul primar mă chema și mergeam să vizităm toate lucrările. Se declarat mulțumit de fiecare dată, discutam ce mai e de făcut, totul era foarte bine. Nu s-a mișcat nimic fără ca el sa știe”.

Despre acuzațiile și nemulțumirile aduse de primarul Boroș în ultima ședință a Consiliului Local, Buzamăt s-a declarat total surprins.

”Tot ce a spus s-a întâmplat în anii trecuți, nu acum. Nu mai există așa ceva la REISER, iar domnul primar o știe prea bine. Altfel cum să se declare mulțumit de activitate până acum o lună? El s-a implicat și a verificat pas cu pas tot ce s-a făcut la REISER în toată perioada de când sunt director aici”, a mai spus Buzamăt.

Declarațiile complete ale directorului SC REISER pot fi fi urmărite în filmarea de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.