Acasă Politic Daniel Olteanu și Gelu Ștefan Diaconu deschid, la Vaslui, listele pentru Deputați...

Daniel Olteanu și Gelu Ștefan Diaconu deschid, la Vaslui, listele pentru Deputați și Senat, după fuziunea ALDE – PRO România

0

E bătut în cuie: în urma fuziunii ALDE – PRO România, reprezentanții din teritoriu ai celor două formațiuni politice au căzut de acord în ceea ce privește listele pentru alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Deputatul Daniel Olteanu va candida pentru încă un mandat de deputat, fiind cap de listă pentru Camera Deputaților, în timp ce numărul unu pe lista de candidați la Senat este economistul Gelu Ștefan Diaconu.

”Sunt onorat să fac echipă pentru alegerile parlamentare din acest an, dl. Gelu Ștefan Diaconu (vasluian get-beget), unul dintre cei mai buni finanțiști ai țării, dacă nu cel mai bun, fost președinte ANAF, care deschide lista de candidați la Senat din partea PRO România Vaslui”, a anunțat pe pagina sa de socializare deputatul Daniel Olteanu.

”Sunt liberal de 22 ani și nu mi-am imaginat vreodată că PNL va fi în stare să-și ostoiască setea de voturi cu prețul sănătății și chiar al vieții românilor”

În legătură cu interpretările, întrebările, nelămuririle exprimate în spațiul public după fuziunea ALDE – PRO România, Olteanu a ținut să facă anumite clarificări:

”Și eu, și colegii mei din ALDE, ne-am dorit ca formațiunea rezultată din fuziunea cu PRO România să păstreze identitatea noastră liberală cu tot ce ține de ea, iar din 8 noiembrie vom fi uniți sub noua denumire, PRO România Social Liberal.

Acesta este, de fapt, răspunsul nostru, al Opoziției unite, la așteptările românilor de a fi mai bine reprezentați (suntem al treilea partid din țară, din perspectiva numărului de aleși locali!) și de a avea o alternativă echilibrată la binomul PNL – PSD, mai ales în condițiile în care criza pândește de peste tot și pe oricine.

Pro România Social Liberal va fi, în primul rând, o voce mai puternică într-o țară guvernată mai mult de Coronavirus decât de un PNL depășit de situație și rupt de realitate.

Prin minciuni, PNL a pierdut încrederea oamenilor și, mai mult ca niciodată, i-a dezbinat.

Sunt liberal de 22 ani și nu mi-am imaginat vreodată că Partidul Național Liberal va fi în stare să-și ostoiască setea de voturi și de putere cu prețul sănătății și chiar al vieții românilor. Minciunile pe care ni le servește PNL, la peste 4.000 infectări / zi, au deschis drumul către dezastru, iar actualii lideri ai PNL știu asta foarte bine, cârmesc către aisbergul de care ne vom lovi curând și care poate scufunda România.

«Partidul meu se numește România». Pro România. Pentru că, da, trăim vremuri în care nu putem înainta decât UNIȚI PENTRU ROMÂNIA și uniți împotriva celor care îi vor pe români carne de tun”, a scris Daniel Olteanu pe contul său de socializare.

În județul Vaslui, Pro România are, după fuziunea cu ALDE, patru primari (Dragomirești, Perieni, Puiești și Vinderei), toți provenind de la ALDE, 129 de consilieri locali, cinci consilieri județeni, din care unul (Dan Marian) va ocupa, în urma negocierilor care au avut loc, funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.