Acasă Infracțional Datorită acestui polițist, un bărbat în vârstă de 43 de ani a...

Datorită acestui polițist, un bărbat în vârstă de 43 de ani a scăpat cu viață dintr-un incendiu pe care chiar el l-a provocat

0

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna vasluiană Vutcani, îi datorează viața polițistului din comună, după ce acesta l-a salvat din locuința cuprinsă de flăcări.

Duminică, Andrei Bogdan Mantaroșie, din cadrul Postului de poliție Vutcani – Secția 7 Poliție Rurală Banca, se afla în timpul liber când a observat focul izbucnit la o casă din apropierea postului de poliție.

Polițistul nu a stat pe gânduri și a pătruns în interiorul imobilului unde a observat un bărbat pe un pat. A procedat apoi la evacuarea acestuia, după care a sesizat autoritățile comunale pentru a interveni până la sosirea echipajului de pompieri. Persoana în cauză nu a suferit leziuni grave, însă a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul de Urgență Vaslui pentru investigații”, se arată într-un comunicat al Inpsectoratului Județean de Poliție Vaslui.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Detasamentului de pompieri Vaslui, care a intervenit cu doua mașini de stingere si o ambulanta SMURD.

La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau în două camere și amenintau să se extindă la o locuință învecinată, cu care făcea perete comun casa afectată. Persoana descoperită înăuntru de polițist era în stare de ebrietate. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări nestinse. Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului care a distrus cele două camere si au scos două butelii pline, care puteau exploda oricand”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.