Acasă Infracțional Dealer de droguri de risc din municipiul Vaslui, prins în flagrant de...

Dealer de droguri de risc din municipiul Vaslui, prins în flagrant de polițiști și procurori. Vasluianul aducea drogurile din Spania

0

Un bărbat în vârstă dea 27 de ani, din municipiul Vaslui, filat de multă vreme pentru trafic de droguri de risc, precum și introducere în țară fără drept de droguri de risc, a fost prins în flagrant oamenii legii.

Miercuri, 28 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au fost descoperite și ridicate 68 de grame de cannabis, un terminal mobil și o cartelă SIM.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, persoana depistată fiind prezentată la sediul D.I.I.C.O.T., în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că bărbatul procura drogurile din Spania și le trimitea în România, cu intenția de a le comercializa pe raza municipiului Vaslui.

În baza probatoriului administrat, față de persoana cercetată a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.