Acasă Infracțional Dealer de etnobotanice din Vaslui, ridicat de polițiști. Vasluianul vindea substanțele psihoactive...

Dealer de etnobotanice din Vaslui, ridicat de polițiști. Vasluianul vindea substanțele psihoactive cu 10 lei doza

0

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vaslui, a fost reținut de polițiștii de combatere a criminalității organizate Vaslui, după ce în locuința acestuia au fost găsite substanțe psihoactive.

Bărbatul intrase în atenția polițiștilor încă de acum câteva săptămâni, când s-a aflat că acesta vinde drogurile, fără a avea autorizație.

În cursul zilei de vineri, 7 mai, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui și procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Vaslui la persoane bănuite de săvârşirea unor operațiuni ilegale cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada martie- mai 2021, persoanele bănuite ar fi desfășurat activităţi de procurare, depozitare şi vânzare către consumatori de pe raza județului Vaslui a unor produse susceptibile a avea efecte psihoactive, din clasa cannabinoizilor sintetici. În urma percheziţiilor şi depistărilor efectuate, au fost ridicate diferite cantităţi de materie vegetală, un cântar electronic, un grinder și diverse sume de bani, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfășurarea activităților infracționale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Într-un comunicat al DIICOT se arată că ”inculpatul a procurat, depozitat și vândut substanțe psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Vaslui, contra sumei de 10 lei/doză”.

Vasluianul urmează a fi prezentat la Tribunalul Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.