Acasă Politic Deputatul Daniel Olteanu cere demisia imediată a Guvernului Orban, după tragedia de...

Deputatul Daniel Olteanu cere demisia imediată a Guvernului Orban, după tragedia de la Piatra Neamț

0

Mesaj amar postat de deputatul Daniel Olteanu pe contul său de socializare, în urma tragediei inimaginabile de la Piatra Neamț, unde 19 oameni care se aflau la ATI, intubați ca urmare a infecției cu Sars-Cov2, au ars de vii.

”Tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, la 5 ani de la cea din Colectiv, reprezintă coșmarul României în care un sistem bolnav, putred, omoară oameni nevinovați. Dumnezeu să le dea putere familiilor care și-au pierdut apropiații în această seară cumplită!

Suntem țara în care improvizațiile, dotările vechi, supraaglomerația, lipsa de proceduri, de circuite și de autorizații, toate girate de la înălțimea unor funcții, ucid.

Doliul de la Piatra Neamț îi obligă la responsabilitate pe toți cei care întrețin, prin nepăsare, incompetență și complicitate, coșmarul din spitalele românești, despre care aflăm, iată, că sunt bombe cu ceas”, a scris Olteanu în mesajul său.

Deputatul Daniel Olteanu cere demisia imediată a Guvernului Orban, după tragedia de la Piatra Neamț

Deputatul Pro România cere demisia imediată a Guvernului Orban, așa cum s-a întâmplat și în 2015 când, după incendiul de la Colectiv, Victor Ponta, liderul de acum al Pro România, a făcut un gest de onoare depunându-și demisia din funcția de prim-ministru al României.

”Românii au nevoie de spitale în care să fie tratați, nu de unele în care viața le este pusă în pericol! Cer demisia de urgență a Guvernului Orban! În 2015, după incendiul de la Colectiv, a plecat un guvern. De câteva luni, în România se petrece zilnic un dezastru Colectiv, avem mii de morți din cauza gestionării haotice a crizei Coronavirus, și nimeni nu-și asumă răspunderea.

Ce s-a întâmplat la Piatra Neamț este semnalul de alarmă: Guvernul PNL, în frunte cu Ludovic Orban și Nelu Tătaru, trebuie să plece! Pentru că, în România, cine nu moare din cauza Coronavirusului este ucis de sistemul care ne condamnă pe toți”, a declarat deputatul Daniel Olteanu.

Material de propaganda electorala realizat de SC Lucsim Connect. SRL la comanda PRO România Vaslui, CMF11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.