Acasă Politic Deputatul Eduard Andrei Popica a început să acorde audiențe la cabinetul parlamentar...

Deputatul Eduard Andrei Popica a început să acorde audiențe la cabinetul parlamentar recent inaugurat la Bârlad

0

Ziua de vineri a fost prima zi de audiențe acordate de deputatul PSD Eduard Andrei Popica, în noul său cabinet parlamentar deschis la Bârlad.

După ora 9.00, pe ușa cabinetului a fost a fost un du-te-vino necontenit, mulți bârlădeni, cu diverse probleme (locative, legate de pământ, pensii etc.) căutând la deputatul PSD Popica sprijin sau îndrumare.

Asa cum am promis in campania electorală, vom încerca pe cât posibil, la fel cum am făcut-o și in perioada cât am fost Prefect al judetului Vaslui, sa fim alături de oameni și de necesitățile lor. In acest context, doresc sa adresez invitația tuturor locuitorilor municipiului Barlad, dar și a celor din comunele limitrofe, ca atunci când considera ca le putem fi de folos, sa ne treacă pragul Cabinetului Parlamentar, deschis in Barlad, pe Bulevardul Republicii in intersecția «Cerbul de Aur». Aici, de luni pana joi, în intervalul orar 08.00-16.00, va aștepta dl. consilier Motrea Florin, iar vinerea între orele 09.00-12.00, va aștept personal pentru programul de audiențe. In cea mai scurta perioada de timp, vom deschide și Cabinetul Parlamentar din municipiul Vaslui, acolo unde ne vom întâlni cu vasluienii și locuitorii comunelor din apropierea municipiului reședința de județ”, a precizat deputatul Eduard Popica.

Deputatul PSD și-a inaugurat cabinetul parlamentar pe 18 martie, chiar de ziua sa. La eveniment i-au fost alături colegi parlamentari social-democrați, dar și Dumitru Buzatu, liderul organizației județene a PSD. Printre invitați s-a numărat și Constantin Constantinescu, fostul primar al Bârladului. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.