Acasă Politic Deputatul Eduard Popica, despre deputatul Mihai Botez: ”Un NIMENI al politicii vasluiene...

Deputatul Eduard Popica, despre deputatul Mihai Botez: ”Un NIMENI al politicii vasluiene care nu a avut niciun fel de activitate în slujba județului”

0

Atacuri virulente pe facebook între deputații Eduard Popica (PSD) și Mihai Botez (USR), după ce Popica a postat un material video despre Clotilde Armand.

Deși nu era vorba despre el, deputatul userist a reacționat să-și apere colega de partid printr-o declarație în care îl face pe Popica xenofob și îl acuză de manipulare, remarcând că filmulețul postat este rupt din context.

Replica deputatul social-democrat nu a întârziat. Într-o postare pe pagina sa de facebook, pe care a intitulat-o ”Habarnistul”, Popica se declară siderat de atitudinea lui Botez.

Eduard Andrei Popica

”Observ cu siderație cum un NIMENI al politicii Vasluiene, neavând niciun fel de activitate in slujba judetului, nici măcar parlamentara (aproape 3 ani cât am fost prefect, mi-a trimis doar scrisori in legătura cu demersurile mele, dar nimic constructiv din partea dumnealui, doar întrebări), ma ataca, zice el, pe pagina lui de Facebook, in contextul in care săptămâna trecută am distribuit un filmuleț despre suspecta de evaziune fiscală, ( https://www.google.ro/…/evaziune-furt-din-banul…/amp ) colega de partid, Clodilde Armad. Nu am discutat despre persoana domnului deputat Botez și nici despre faptul ca singura activitate notabila a dumnealui este aceea ca a folosit Parlamentul pe post de dormitor, de aceea nu înțeleg înverșunarea dumnealui.

Domnule Botez, ai primit textul și fotografia de la camarila de partid, întrucât cu toții știm ca nu ești in stare sa legi 2 cuvinte, nivelul tău de pregătire evidențiindu-se și in CV ul dumitale, unde minți pe toată lumea, ca ai studii superioare finalizate. Nu, domnule, deputat, in sistemul Bologna studiile superioare nu sunt reprezentate prin diploma de licenta, in acest sistem studiile superioare finalizate fiind licenta plus obligatoriu disertația, ceea ce dumitale nu ai fost in stare sa le termini. https://psnews.ro/pe-cine-vrea-usr-in-parlament-mihai…/….

Lăsându-va pregătirea dumneavoastră la o parte, si intrând pe fondul problemei, spuneati ca PSD a condus țara de 30 de ani. Sa numeri și sa aduni cu zecimale, nu înveți la Master, ci la grădinița. Așa ca ia și calculează și surprinzător îți vor ieși 16 ani de guvernare de Dreapta și vreo 15 ai PSD, sa nu mai spunem ca președinția României a fost ocupată de PSD 10 ani, in timp ce 21 de ani am avut președinți de dreapta.

Spuneai ca nu ne vindeți țara și ca nu suntem vânduți? Atunci de ce multinaționalele nu plătesc impozitul fata de statul roman, acolo unde își desfășoară activitate, externalizandu-și profitul prin paradisuri fiscale? De ce ați anulat datoria de sute de milioane de euro pe care le aveau BCR Banca pentru Locuinţe şi Raiffeisen Banca pentru Locuinţe(în prezent Aedificium)? De ce România, țara producatoare de resurse naturale primește a o suta parte din valoarea exportata, de la cei ce o exploatează? De ce pădurile noastre merg spre țările acolo un șefii vostri sălășluiesc? Da, domnule deputat, ne vindeți țara puțin câte puțin și romanii văd asta și va vor taxa.

Și aveți grija ca, “Hoțul striga Hoții”, domnule Botez. Explicați-le vasluienilor, va rog, cum colegul dumneavoastră de partid, viceprimar de Vaslui, cumulează 15.000 lei din doua salarii, recunoscând chiar dumnealui ca in calitate de viceprimar nu are atribuții (dacă tot sunteți etic) sau cum viceprimarul de Barlad și-a numit fratele purtător de cuvânt la Prefectura (nu mai vorbim de nepotisme?) ȘI romanilor le puteți explica cum ați numit la Iasi un Subprefect care nu are o zi vechime in câmpul muncii, singurul lui job fiind munca in campania electorală pentru USR sau de ce țara este intr-o degringolada totala. Cu era cu “oameni noi, metehne vechi?”

Domnule Deputat, scoateți haita de pe Facebook și puneti-i la treaba. Nu va mai hrăniți cu iluziile trecutului, dati-le romanilor prezentul și viitorul. Nu mai sunteți in opoziție, sunteți la putere, iar romanii simt asta și va vor taxa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.