Acasă Politic Deputatul Eduard Popica le propune parlamentarilor PNL și USR din județ să...

Deputatul Eduard Popica le propune parlamentarilor PNL și USR din județ să i se alăture în demersurile pentru salvarea comunităților afectate de ploi

0

Apel la solidaritate adresat de deputatul Eduard Andrei Popica celor patru parlamentari vasluieni din partidele aflate la guvernare: deputații Nelu Tătaru (PNL), Tudor Polak (PNL), Mihai Botez (USR) și senatorul Iulian Bîca (PNL).

Deputatul social-democrat le cere acestora să i se alăture în efortul de a convinge guvernul să sprijine județul Vaslui, puternic afectat de ploi torențiale și furtuni.

”Dragi prieteni, după cum știm cu toții, in noaptea de 4 august, asupra sudului judetului Vaslui, natura și-a arătat furia și atat municipiul Barlad cât și comunele limitrofe au fost năpăstuite de furia apelor. Sute de locuințe, mii de oameni disperați, zeci de kilometri de infrastructura rutiera, instituții și societăți comerciale au fost afectate de ceea ce nimeni nu a vazut vreodată sa se întâmple la noi in zonă.

Este o situație fără precedent, de aceea consider ca e momentul ca de aceasta data, măcar in al doisprezecelea ceas, sa dam un exemplu de solidaritate si vin cu rugămintea către colegii parlamentari din majoritatea parlamentara care constituie arcul de guvernare, sa lase șicanele și luptele politice si sa punem umărul cu toții pentru a ajuta comunitățile năpăstuite.

Solicit public Guvernului României ca măcar de aceasta data sa își îndrepte privirea și către județul Vaslui și sa susțină, din Fondul de rezerva pus la dispoziția Guvernului, unitatitile adiministrativ teritoriale care au fost afectate de calamități naturale. Județul Vaslui are nevoie acum, mai mult ca oricând, de noi toți” – este mesajul transmis de deputatul Popica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.