Acasă Politic Deputatul Popica despre manipularea liderilor AUR: ”Mi-am dorit să aflu care a...

Deputatul Popica despre manipularea liderilor AUR: ”Mi-am dorit să aflu care a fost motivul pentru care au indus panică și neliniște în rândul cetățenilor, dar au ridicat din umeri”

0

Haos și panică în țară, create de bufoneriile reprezentanților AUR care continuă să se cațere pe spinarea oamenilor naivi, pe care îi manipulează grosolan.

Deputatul social-democrat Eduard Popica a explicat, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, cum mint liderii AUR și de ce românii trebuie să privească acțiunile acestora ca pe niște strategii manipulatoare ce au drept scop crearea capitalului politic:

”Stimați vasluieni,

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a asumat scoaterea în stradă a mii de români speriați de perspectiva introducerii obligativității certificatului verde, mințindu-i cu nonșalanță, că pe ordinea de zi a plenului Parlamentului se află la vot tocmai propunerea legislativă ce prevede introducerea certificatului verde la locul de muncă – Plx nr.545/2021.

O minciună grosolană, de altfel, dragi prieteni, pe care AUR nu face altceva decât să o propage în toate mediile cu unicul scop de a-și mai crea ceva capital politic.

Dar ce să vezi? Surpriză! Plx nr.545/2021 nu se află înscris la votul final pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților din această săptămână. Nici dacă s-ar fi intenționat nu ar fi fost posibilă introducerea sa pe ordinea de zi, întrucât din punct de vedere procedural, sunt șase comisii raportoare la acest proiect de lege care trebuie să adopte un raport comun, pentru ca mai apoi propunerea legislativă să poată intra la vot în plenul Camerei Deputaților.

În altă ordine de idei, tare mi-am dorit să aflu de la colegii de la AUR care a fost motivul pentru care au indus panică și neliniște în rândul cetățenilor mințindu-i rușinos. Spre mirarea mea, nu au putut să ofere niciun argument, mulțumindu-se doar să ridice din umeri. Ori, să știți, stimabililor, că ridicatul din umeri nu scuză dezinformarea miilor de români.

Și fiindcă dorința de a mai câștiga ceva capital de imagine este mare în rândurile AUR, mă aștept, ca tot ei, să iasă pe toate canalele de televiziune, pentru a-i informa pe românii din stradă de „victoria” repurtată în Parlament – amânarea introducerii certificatului verde la locul de muncă.

In calitate de deputat PSD al judetului Vaslui, asigur toți locuitorii acestui județ ca imi respect poziția asumata public acum o luna de zile și nu voi vota niciodată vreun proiect legislativ prin care vaccinarea sa fie obligatorie, nu voi vota niciodată ca dreptul la munca sa fie condiționat sau vreo lege care sa încalce drepturile fundamentale ale omului.

Rușine AUR! RUȘINE pentru toată această mascaradă ieftină!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.