Acasă Infracțional Detalii incredibile despre crima de la Perieni: bărbatul ucis era el însuși...

Detalii incredibile despre crima de la Perieni: bărbatul ucis era el însuși criminal. Și-a ucis soția în 2013, iar acum, ar fi fost căsăpit chiar de fiul său

1
Sursa foto: newsmoldova.ro

Detalii incredibile ies la iveală în cazul crimei de la Perieni: victima este Simion Postolache, bărbatul care în 2013 a îngrozit întreg județul după ce și-a ucis soția, ștrangulând-o cu cureaua de la pantaloni. Acum, el însuși ar fi fost căsăpit de propriul său fiu, Romel, principalul suspect al anchetatorilor, potrivit unor surse neoficiale.

Simion Postolache, bătrânul ucis azi-noapte, și-a omorât soția acum 8 ani, din gelozie. Bănuia că aceasta l-ar înșela cu un vecin. Atunci, el și-a recunoscut imediat fapta și le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

Romel Postolache, fiul bătrânului ucis, principalul suspect

”Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi strangulat-o pe sotia sa cu cureaua de la pantaloni. Este cercetat pentru omor calificat, faptă pentru care pedeapsa este de pânã la 25 de ani”, declara în 2013 Vasile Selaru, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui, citat de cotidianul Obiectiv de Vaslui.

Simion Postolache nu a stat închis decât patru ani.

Deocamdată nu se știe motivul pentru care fiul său l-a omorât noaptea trecută.

Crimă înfiorătoare la Perieni: bărbat găsit mort în pat, înjunghiat pe tot corpul

”Întrucât în cauză, există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.