Acasă Politic Dezastrul de pe strada Cerbului

Dezastrul de pe strada Cerbului

0

Imaginile care circulă pe internet în această perioadă, în care vedem petice de asfalt ca niște mici insule în mijlocul unor drumuri sătești de pământ, sub sloganul sarcastic ”A furat, dar a și făcut”, par glume pe lângă ce se întâmplă pe strada Cerbului din Bârlad.

Aproape că nu există cuvinte pentru a descrie bătaia de joc în care s-a lucrat aici la asfaltare, montarea de borduri și alte intervenții pentru care utilizarea cuvântului ”lucrări” este un abuz.

Pare că un nebun a răsturnat pe această stradă o încărcătură de asfalt și de borduri pe care, apoi, le-a îmbinat la întâmplare. Fără noimă, fără reguli. Și totul, pe banii noștri, ai cetățenilor.

Deputatul Daniel Olteanu, candidat ALDE la Primăria Bârlad, a ajuns zilele trecute pe această stradă, împreună cu echipa sa de campanie, chemați insistent de mai mulți locuitori de aici. Oamenii i-au spus că, dacă inițial s-au bucurat că strada le va fi reparată, acum s-au trezit în mijlocul unui haos.

”Furia bârlădenilor de pe strada Cerbului m-a făcut să revin între ei. Oamenii trăiesc un coșmar.

Primarul Boroș a girat o lucrare proastă, făcută de la coadă la cap, pe repede înainte, în disperarea care l-a cuprins la final de mandat:

– strada s-a îngustat mult față de cum era înainte de «modernizare», două mașini nu mai pot circula în același timp pe sensuri diferite de mers și lovesc bordurile abia montate;
– lucrările făcute ca la carte nu încep direct cu turnarea asfaltului pe stradă, ci din subteran (apă, canalizare, cabluri îngropate), apoi sunt amenajate trotuarele și se trece la etapa asfaltului;
– zeci de case au rămas neracordate la rețeaua de canalizare;
– sub asfalt sunt îngropate conducte și țevi vechi de peste 30 ani, orice avarie sau lucrare nouă de branșare la rețeaua de canalizare înseamnă spargerea asfaltului și costuri suplimentare;
– zeci de oameni au accesul blocat la curți și la garaje.

Domnule Boroș, ați făcut praf proiectul de la un capăt la altul și tot praf ați făcut banii bârlădenilor.

Cuvintele de «laudă» ale oamenilor pe care i-ați abandonat și care vă așteaptă să dați socoteală spun un mare adevăr: sunteți cel mai slab primar din istoria Bârladului”, sunt concluziile lui Daniel Olteanu în urma celei de a doua întâlniri cu locuitorii străzii Cerbului, întâlnire ce a avut loc la solicitarea acestora.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.