Acasă Infracțional Doi bărbați, tată și fiu, transportați cu arsuri grave la spital, în...

Doi bărbați, tată și fiu, transportați cu arsuri grave la spital, în urma unui incendiu izbucnit în locuință

0

Doi bărbați din Dănești, cu vârste de 90 de ani, respectiv 60 de ani, tată și fiu, au ajuns la spital cu arsuri grave în urma unui incendiu izbucnit în locuință.

Pentru stingerea focului și salvarea victimelor, pompierii vasluieni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor).
”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la aproximativ două treimi din locuință și exista pericolul de propagare la întregul imobil, precum și la o anexă gospodărească. În incendiu au fost rănite două persoane, proprietarul locuinței și fiul acestuia. Întrucât era nevoie de intervenția a încă unui echipaj de prim ajutor, la fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. Victimele au fost salvate și evaluate, primind primul ajutor în interiorul ambulanțelor. Ulterior cei doi bărbați (unul cu vârstă de 90 ani, iar celălalt în vârstă de 60 ani) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceștia fiind diagnosticați cu arsuri de gradele I și II la nivelul feței, gâtului, toracelui și membrelor superioare. Bărbatul în vârstă de 60 ani era suspect și de arsuri la nivelul căilor respiratorii”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis. Bătrânul de 90 de ani a aprins o lumânare, pe care, mai apoi, a scăpat-o jos, după cum le-a povestit pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.