Acasă Infracțional Doi frați din Băcești, spaima comunei. Au băgat în spital trei bărbați...

Doi frați din Băcești, spaima comunei. Au băgat în spital trei bărbați și un adolescent

0

Poliţiştii Secției 6 Poliției Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut doi bărbați, frați, în vârstă de 30 și 26 ani, din comuna Băcești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 22 mai 2023, ora 20.15, pe un drum public din localitatea Băbușa, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul de 26 de ani ar fi deposedat, prin folosirea violenței, o persoană de 60 de ani (unchiul său), de suma de 200 de lei, după ce a lovit-o în zona feței și a dezechilibrat-o.

Ulterior, la ora 21.00, cei doi au consumat câteva pahare și s-au deplasat în localitatea Armășeni, unde au provocat un nou scandal și au luat la bătaie trei persoane,cu vârste între 16 și 41 de ani, din aceeași localitate. Aceștia au fost loviți cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului.

În urma agresiunii, bărbații de 19, respectiv 41 de ani au suferit leziuni ce necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

La data de 24 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au luat față de cei doi bărbați cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Bărbații urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.